E-facturatie bij lokale besturen

Krijgt jouw bestuur ook nog te maken met facturen op papier of in pdf-formaat? Herd ondersteunt jou om dit probleem zo snel mogelijk van de baan te helpen. Gastspreker Johan Van Steelandt neemt leveranciers van lokale besturen immers mee in de wereld van de e-facturatie.

Waarom? 

Elk bedrijf zal vanaf 1 januari 2026 enkel nog elektronische facturen mogen verzenden en ontvangen. De Belgische overheid verplicht alvast vanaf 1 maart 2024 elektronische facturen voor overheidsopdrachten vanaf 3.000 euro. Zit jouw lokaal bestuur op schema? Of heb je toch nog leveranciers die jou een pdf-bestand sturen? Herd ondersteunt jou om dit probleem zo snel mogelijk van de baan te helpen.

Wat?

Wij bieden een inhoudelijke opleiding aan voor de leveranciers van jouw lokaal bestuur die vandaag de dag nog niet aan e-facturatie doen. Al wat jij moet doen is ze uitnodigen. Interesse? Contacteer ons dan voor een online meeting (max. 1 uur) waarin we de leveranciers overlopen en we samen de inhoudelijke sessie plannen. Ook de uitnodiging om naar je leveranciers te sturen, krijg je trouwens van ons cadeau.

Meer over Johan Van Steelandt

Johan Van Steelandt was gedurende meer dan 15 jaar de e-procurement- en e-facturatiemanager van de Vlaamse overheid. Hij legde mee de basis voor de huidige e-facturatie in de B2G én de B2B. Vele honderden bedrijven werden in dit project begeleid naar e-facturatie. De Europese Commissie lauwerde de Vlaamse overheid voor haar best practice. 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x