Referenties

"Bedankt Matthijs voor je engagement dat je gedurende de twee jaren bij ons opnam. 't Was bochtig, en met momenten best pittig. Maar je stond er! Best straf voor een eerste opdracht! De mannen zijn je dankbaar, voor de structuur en teamgeest die je bracht. De organisatie sprong vooruit door een succesvolle uitrol van de planningstool."

Ward Hollebosch, algemeen directeur

"De volgende opdrachtgever heeft er alvast een supercollega bij. Eentje die uitblinkt in authenticiteit, loyaliteit, logisch denken met de nodige no nonsense mentaliteit. Matthijs is enthousiast en leergierig. Ondanks zijn jonge leeftijd werkt hij heel matuur, open en eerlijk samen. Hij weet perfect wanneer met wie te overleggen en wanneer hij zelfstandig opdrachten kan uitvoeren. Zowel onze organisatie als ikzelf zullen hem missen!"

An Van den Wijngaerde, Teamcoach gebouwen & ICT

"Team P&O had wegens langdurige onderbemanning een enorme achterstand op vlak van selectieprocedures. Sofie heeft ons niet alleen in een speedtempo terug op schema gebracht maar heeft tegelijk ook geholpen om een aantal processen wat leaner te maken. Pragmatisme, oplossingsgerichtheid, actie-reactie, collegialiteit en eeuwig goed humeur zijn de woorden waarmee ik Sofie zou beschrijven. En bij deze ook aanbevelen!"

Joëlle Eggermont, algemeen directeur

“De gevolgde opleiding heeft me handvaten en tools gegeven om zelf aan de slag te kunnen gaan met de opmaak van een reglement. Het zal er ook voor zorgen er kan geanticipeerd worden op vele toekomstige obstakels.”

Deelnemers Herd Academy - Aan de slag met gemeentelijke reglementen

“De inhoud van de opleiding was héél interessant, waarbij concrete handvaten werden aangeboden om reglementen te schrijven/herwerken. Het was heel gericht op hoe je het in de praktijk moet aanpakken. Er was ook voldoende ruimte om zelf "aan de slag" te gaan, waarbij er telkens vragen gesteld konden worden aan de lesgevers.”

Deelnemer Herd Academy - Aan de slag met gemeentelijke reglementen

“Een praktische en goed onderbouwde opleiding, gebracht door een enthousiast team! Na de opleiding vertrok ik huiswaarts met heel wat nieuwe ideeën en plannen omtrent het onderwerp, dus missie geslaagd.”

Deelnemer Herd Academy - Aan de slag met gemeentelijke reglementen

"Met Karen kregen we even de nodige ademruimte die we zo nodig hadden. Na een korte inleesperiode in onze materie kon ze snel schakelen en onze noden detecteren. Ze gaf ook een plan van aanpak mee zodat onze dienst kinderopvang verder aan de slag kon met haar voorbereidingen. Een echte deskundige!"

Karolien Claes, verantwoordelijke dienst kinderopvang

"Dankjewel, Katrien, voor al je wijze raad en expertise, zowel in woorden als in daden. Ik heb veel van jou als mentor geleerd en ik kon altijd bij je terecht als ik vragen of een 'boost' nodig had."

Tessa van der Voorn, zwembadmanager Begijntjesbad

"We hadden dringend nood aan een ervaren facility manager en HERD bracht ons in contact met Hans. Hij was in geen tijd ingewerkt en nu steunen we ten volle op zijn expertise en actiegerichtheid."

Dieter Vankeirsbilck, Zakelijk Directeur

"Na de pensionering van ons diensthoofd kozen we voor een ad-interim diensthoofd. Al snel werd duidelijk dat dit een schot in de roos was. Met Sander kregen we een diensthoofd met kennis van zaken, een man met een visie en een kordate en planmatige aanpak. In voetbaltaal zegt men dan ‘een geslaagde transfer’."

Jan Bonroy, magazijnbeheerder stad Diest

"Het was een plezier om met Katrien en Tine onze 2-daagse rond leiderschap vorm te geven. Van bij de voorbereiding zaten we op dezelfde golflengte. De dag zelf ontzorgden ze ons door 2 werksessies actief te modereren en samen te vatten. De uitgebreide samenvatting en de fotoreportage waren een onvoorzien cadeautje achteraf. Heel fijn om met zoveel enthousiasme aan de slag te gaan: Dankjewel, Katrien en Tine, dankjewel Herd! Tot een volgende keer!"

Björn Caljon, algemeen directeur Bornem

"Tine is enthousiast, leergierig, vriendelijk en weet van aanpakken. Ze zoekt zelfstandig uit hoe ze de opdracht goed kan uitvoeren, aarzelt niet om contact op te nemen en te overleggen met de juiste (interne of externe) personen. Ze maakte ook enkele powerpoints waarbij ze zichzelf en het werk aanpaste aan de noden van het project/publiek: abstracte brainstormsessies, een concreet plan van aanpak en update van de stand van zaken. Niks is teveel gevraagd. Aangenaam om mee samen te werken!"

Laura Dens, Diensthoofd milieu in Diest

"Omwille van een groot aantal werving- en selectieprocedures schakelden we Hilde Lipkens in als externe recruiter. Dankzij haar ervaring was er geen inwerktijd nodig waardoor we onmiddellijk op haar konden bouwen en vertrouwen. Hilde omschrijven in 3 woorden is moeilijk. Woorden zoals dynamisch, empathisch, toegankelijk, authentiek, gedreven, getalenteerd, to the point, loyaal… springen spontaan in ons op. Niets dan lof over onze fijne samenwerking. Super professioneel in alles wat ze doet en bovendien is ze nog sympathiek ook."

Sofie Huysmans en Pirochka Saris, medewerkers personeelsdienst Laakdal

"Vincent heeft zich in Tervuren stevig vastgebeten in verschillende inrichtingsprojecten van de afdeling Ruimte. Met een duidelijke en vooruitstrevende visie op het openbaar domein, die groen, bomen en ontharding integreert, heeft hij heel pragmatisch en op korte tijd een aantal mooie ontwerpen uitgewerkt."

Maximilien Fontaine​, Afdelingshoofd Ruimte Tervuren

"Het doet deugd om te weten dat de technische dienst in goede handen is bij Sander."

Stef Raeymaekers, Afdelingshoofd grondgebiedzaken Kasterlee

"We hadden een zeer leuke en aangename samenwerking met Katrien Geets. Zij heeft ons ondersteund en begeleid bij het opmaken van een HR visienota. Haar constructieve kritische vragen en haar analytisch vermogen heeft er toe geleid dat de werkgroep stil stond bij een aantal zaken en dat we tot een zeer degelijke, gedragen en kwalitatieve HR-visienota zijn gekomen. Het was een zeer aangename en leerrijke samenwerking met Katrien. Ze denkt mee op strategisch niveau maar door haar pragmatische ingesteldheid, zijn we op redelijk korte termijn tot een gefundeerde en gedragen visienota kunnen komen."

Saskia Gobbaert, Diensthoofd HR Brandweerzone Rivierenland

“Ik wil Sander oprecht bedanken voor de tijd dat hij bij ons als teamcoach groen aan de slag was. Hij heeft, hoe kort het ook was, meer dan een steen verlegd in de organisatie in Wetteren. We waren er echt aan toe. Samen met Mathijs heeft hij meer structuur gebracht in de organisatie van de technische dienst.”

Katrien Claus, schepen in Wetteren

"Met Katrien haal je ervaring en deskundigheid in huis. Ze weet van aanpakken, zet dingen in beweging en gaat moeilijke dossiers niet uit de weg. Maar wat ik persoonlijk het beste vond aan de samenwerking is dat je met Katrien het gevoel hebt dat ze deel uitmaakt van je team wat onmiskenbaar het gevolg is van haar groot engagement én een garantie op betere resultaten verzekert.”

Jerry Verspreet, algemeen directeur lokaal bestuur Laakdal

"Toen onze HR-manager vertrok hebben we Herd gevraagd om ons tijdelijk te ondersteunen. Dat werd een periode van een heel fijne samenwerking met Katrien Geets. Zij werkte zich heel snel in en begreep onze specifieke noden op korte termijn terwijl ze ook aanbevelingen maakte voor een toekomstige structuur van de personeelsdienst. De no-nonsense aanpak en pragmatische adviezen hielpen ons echt vooruit. We kijken dan ook met veel voldoening terug op deze samenwerking.”

Vincent Volckaert, algemeen directeur Ivarem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x