Nieuws

Welkom Inne!

Met onze nieuwe consultant Inne halen we heel wat ervaring in huis. Inne heeft een breed interesseveld en voelt zich dan ook thuis op verschillende plekken binnen én buiten lokale besturen. Hiervoor was ze sectorverantwoordelijke ondersteunende diensten en ze heeft jaren ervaring als diensthoofd bibliotheek. Vandaag is Inne voor Herd aan de slag als interim coördinator oefenkansen Nederlands bij Vlotter.

Dit is Maartje, onze ambasseur social profit!

Hoe kunnen we social profit organisatie ondersteunen? Maartje gaat voor ons op verkenning. Daarmee zorgt ze ervoor dat we onze slagzin helemaal kunnen waarmaken. ‘Herd is er voor lokale besturen en social profit organisaties.’

Maak kennis met Matts

Matts Godts is onze ambassadeur organisatiebrede projecten. Denk aan organisatiebeheersing, organisatieontwikkeling, coaching van teams,… Matts heeft ook veel expertise met publiek-private samenwerking.

Herd Academy: beheersvormen infrastructuur en PPS - GEANNULEERD

Interesse in een opleiding over of begeleiding bij publiek-private samenwerking? Neem contact op met onze ambassadeur Matts Godts op matts@herd-advies.be.

Nieuwe samenwerking

Herd werkt samen met Lien Van Ongevalle! Lien verzorgt dit najaar voor ons de Herd Academy over magazijn- en voorraadbeheer. Maar ook in het voorjaar 2024 staat een samenwerking voor een opleiding op de planning. De expertise van Lien is een mooie versterking voor Herd!

Welkom Wim!

Vorige week startte Wim Balette als nieuwe consultant bij Herd. Wim heeft een uitgebreide kennis van wegenwerken. Ook bij de aanleg en inrichting van pleinen komt hij tot creatieve oplossingen.

Herd Academy: magazijn- en vooraadbeheer - 25 september en 6 november

Herd neemt je mee op pad naar een optimaal magazijn- en voorraadbeheer. Deze opleiding is interessant voor alle medewerkers van een lokaal bestuur die betrokken zijn bij het magazijn- en voorraadbeheer, van technische dienst tot financiële dienst.

Terugblik op een succesvolle Herd Academy

De Herd Academy over gemeentelijke reglementen in het Radisson Blu Hotel in Brugge was een succes. We kregen alvast een aantal positieve reacties.

Welkom Filip!

Filip Libin is gestart als freelance consultant bij Herd. Hij is aan de slag bij lokaal bestuur Kraainem als coördinator voor het team maatschappelijke werking.

Welkom Axel!

Op 1 februari startte Axel bij Herd. Hij is een gedreven projectmanager met een uitgebreide kennis van openbaar groen in de inrichting van openbare ruimte.

Herd in het westen van het land

Herd is er voor lokale besturen en social profit organisaties… nu ook in het westen van het land. Onze West-Vlaamse collega’s Matthijs en Karen staan klaar om jouw organisatie te helpen. Heb je een tijdelijk project of een vacature die nog even niet ingevuld raakt? Wij ondersteunen je graag.

Geslaagde tweede Herd-academy voor technische diensten

Aan de slag met je technische dienst! Dat was de titel van de geslaagde interactieve workshop op 28 oktober 2022. Zaakvoerder en senior consultant Sander Jansens ging samen met een groep gedreven leidinggevenden op zoek naar antwoorden op issues van technische diensten.

Welkom Beatrijs!

Op 1 augustus startte Beatrijs Van der Aa als klimaatadaptatie-experte bij Herd . In tijden van droogte, opwarming van de aarde en extreme weersverschijnselen hebben lokale besturen meer dan ooit nood aan degelijke ondersteuning bij het opmaken van o.m. hemelwaterplannen, onthardingsbeleid, klimaatplannen, bebossing, … .

Herd Academy Bornem

De eerste dag van Herd Academy plaats in Bornem. Samen met de deelnemers gingen we via workshops op zoek naar efficiëntie voor technische diensten van lokale besturen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x