Nieuws

Terugblik op een succesvolle Herd Academy

De Herd Academy over gemeentelijke reglementen in het Radisson Blu Hotel in Brugge was een succes. We kregen alvast een aantal positieve reacties.

Aan de slag met gemeentelijke reglementen - Herd Academy, 19 april in Brugge

Herd nodigt je uit om deel te nemen aan de workshop over gemeentelijke reglementen. De workshop is interessant voor alle medewerkers van een lokaal bestuur die zelf aan de slag moeten met de herziening van een reglement maar er niet vertrouwd mee zijn.

Welkom Filip!

Filip Libin is gestart als freelance consultant bij Herd. Hij is aan de slag bij lokaal bestuur Kraainem als coördinator voor het team maatschappelijke werking.

Welkom Axel!

Op 1 februari startte Axel bij Herd. Hij is een gedreven projectmanager met een uitgebreide kennis van openbaar groen in de inrichting van openbare ruimte.

Herd in het westen van het land

Herd is er voor lokale besturen en social profit organisaties… nu ook in het westen van het land. Onze West-Vlaamse collega’s Matthijs en Karen staan klaar om jouw organisatie te helpen. Heb je een tijdelijk project of een vacature die nog even niet ingevuld raakt? Wij ondersteunen je graag.

Geslaagde tweede Herd-academy voor technische diensten

Aan de slag met je technische dienst! Dat was de titel van de geslaagde interactieve workshop op 28 oktober 2022. Zaakvoerder en senior consultant Sander Jansens ging samen met een groep gedreven leidinggevenden op zoek naar antwoorden op issues van technische diensten.

Welkom Beatrijs!

Op 1 augustus startte Beatrijs Van der Aa als klimaatadaptatie-experte bij Herd . In tijden van droogte, opwarming van de aarde en extreme weersverschijnselen hebben lokale besturen meer dan ooit nood aan degelijke ondersteuning bij het opmaken van o.m. hemelwaterplannen, onthardingsbeleid, klimaatplannen, bebossing, … .

Herd Academy Bornem

De eerste dag van Herd Academy plaats in Bornem. Samen met de deelnemers gingen we via workshops op zoek naar efficiëntie voor technische diensten van lokale besturen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x